Wenkbrauwen

Behandeling

Werkwijze

Resultaat

Advies & Nazorg

Behandeling

Wenkbrauwen maken jou uniek. Het vormt jouw gezicht en laat jouw uitstraling zien. Iedereen heeft een eigen vorm en expressie, aan mij de taak om ervoor te zorgen dat jouw wenkbrauwen in balans zijn met de juiste lengte, vorm en dikte. Ik neem uitgebreid de tijd om jouw wenkbrauwen te bestuderen en ga dan aan de slag. Als jouw wenkbrauwen in shape zijn, straal je meer zelfvertrouwen uit!

Werkwijze

De behandeling start met een adviesgesprek gevolgd door een gezichtsanalyse. Hierbij bestudeer ik de vorm en het model van jouw gezicht en wenkbrauwen. Op basis van deze gezichtsanalyse krijg je een passend advies voor jouw gezichtsvorm. Ongewenste haartjes worden verwijderd, ik probeer zoveel mogelijk jouw natuurlijke model aan te houden. Er zal nooit te veel worden geëpileerd, hier geldt ook: ‘less is more’.

Vervolgens is het ook mogelijk om jouw wenkbrauwen te verven. We kijken samen welke koele en warme tinten het beste bij jouw gezicht past. Na het verven borstel ik de wenkbrauwen in vorm, eventueel kunnen we te lange wenkbrauwen haren nog bijknippen.

Tenslotte is er nog de optie om een make-up advies te krijgen. Hierbij maak ik jouw wenkbrauwen helemaal af en geef ik je handige tips mee hoe je thuis zelf aan de slag kunt voor hetzelfde resultaat. Je verlaat de salon met prachtige wenkbrauwen die jouw uitstraling versterken. Ongeacht of je kiest voor het make-up advies, je stapt altijd de deur uit met prachtige, mooi gevormde wenkbrauwen. Maak dus snel een afspraak en kom langs.

Resultaat

Het resultaat blijft ongeveer 2-3 weken mooi zitten. Bekijk ook de voor- en na foto’s van klanten die je al voor gingen!

Naverzorging

 • Na een waxbehandeling 24 uur geen zon, sauna en scrub!
 • Na een wax behandeling geen make-up aanbrengen.
 • Raak de huid rondom wenkbrauwen niet aan om puistjes te voorkomen.
 • Als waxen op dit moment geen optie is voor je, dan is threading en of epileren beste manier om ongewenste haartjes te verwijderen.

Advies

De wenkbrauwcyclus is 4-6 weken. De haartjes die je dus 3 weken geleden eruit hebt geplukt, komen in week 4 tot 6 weer terug. Het advies is daarom om elke 4-6 weken jouw wenkbrauwen bij te laten werken, dit zorgt voor het beste resultaat.

Voor geweldige wenkbrauwen volg deze tricks:

Wil je graag vollere wenkbrauwen? Bijvoorbeeld als je van jezelf dunne wenkbrauwen hebt. Een wenkbrauwserum doet echt wonderen! Vraag aan de wenkbrauwspecialiste welk serum het beste resultaat zal opleveren voor jouw wenkbrauwen.

Threading

Snel ongewenste haartjes van jouw gezicht verwijderen? Met onze threading techniek ben je in no-time van deze haartjes af! Threading is een oosterse techniek waarbij we met een touwtje zelfs de kleinste donshaartjes makkelijk verwijderen. Door deze effectieve methode blijven de haartjes bovendien langer weg. Maak snel een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

 

Voordelen

 • Hygiënisch, want het bevat geen chemicaliën.
 • Huidvriendelijk, de kans op huidirritatie is minimaal.
 • Geschikt voor ieder huidtype!
 • Ideaal voor het ontharen van de bovenlip, kin, wangen, voorhoofd en wenkbrauwen.
 • Ideaal voor mooie, strakke wenkbrauwen.

HENNA OF VERF

Wist je dat er een verschil zit tussen henna en gewone verf? Het grote verschil is dat henna zowel op de huid als op de haren blijft zitten. Hierdoor heb je langer plezier van jouw gekleurde wenkbrauwen. Op de huid blijft het zo’n 5 tot 10 dagen zitten en op de haartjes 5-6 weken. Waarbij gewone verf alleen op de haren blijft zitten, gemiddeld ook zo’n 5-6 weken. Als je een afspraak maakt, kan onze specialiste er natuurlijk nog veel meer over vertellen.

  Voorzorgsmaatregelen & Waarschuwing

  Het is heel belangrijk om deze instructies te volgen om een succesvolle waxervaring onder te gaan.

   We behandelen niet als:

  • U momenteel medicijnen tegen acne, zoals Accutane of Retin A gebruikt of bent gestopt met innemen in de afgelopen jaar.
  • U bezig met chemotherapie bent of bestraling om kanker te behandelen
  • Uw huid geïrriteerd, ontstoken of verbrand is door de zon
  • U in de afgelopen jaar laser huidvernieuwing hebt gehad
  • U in de afgelopen dagen Botox- of collageen injecties hebt gehad
  • U zwanger bent of neemt anticonceptie, hormoonvervanging of antibiotica.
  • U bloedverdunners neemt of hebt diabetes
  • U Rosacea hebt
  • U de afgelopen week een lichte chemische of microdermabrasie hebt gehad
  • U huiduitslag, recent littekenweefsel, huidtransplantaties, puistjes, koortslippen, wratten hebt.
  • U AHA producten (salicylzuur, alfa-hydroxyzuur, retinol) gebruikt

  Als u bent blootgesteld aan zonlicht of een zonnebank, is het raadzaam minstens een dag of twee te wachten voordat je de behandeling krijgt.

  Aansprakelijkheid
  The Brow Bar Rotterdam is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat The Brow Bar Rotterdam is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik.

  The Brow Bar Rotterdam is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.