Contact

U vindt mijn salon boven de Fenix Loods. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Email

info@thebrowbar-rotterdam.nl

SALON

Veerlaan 21A, 3072AN
Rotterdam

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Di – Vrij: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 15:00
Zondag: GESLOTEN

Afspraken
De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 48 uur voorafgaande aan de afspraak aan The Brow Bar Rotterdam melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag The Brow Bar Rotterdam 50% van het honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt berekenen.

Indien de cliënt meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt, mag The Brow Bar Rotterdam de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.
Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon aan komen kan The Brow Bar Rotterdam de afspraak annuleren en het gehele afgesproken
honorarium berekenen. The Brow Bar Rotterdam moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan de cliënt melden.

Betalingen
The Brow Bar Rotterdam vermeldt alle prijzen van behandelingen en producten zichtbaar in de salon. De gemelde prijzen zijn inclusief btw.

Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten contant of per pin te voldoen.

Aansprakelijkheid
The Brow Bar Rotterdam is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan doordat de wenkbrauw/wimperspecialiste is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige
informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, allergische reacties, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

The Brow Bar Rotterdam is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon.